GRANITNE STEPENICE - ENTERIJER OD GRANITA

Kamenorezac dolazi na dogovor oko izrade Stepeništa, Podova ili Kuhinja od Granita, na Vašu adresu, POTPUNO BESPLATNO.

ZA SAVRŠEN DOM, KAO IZ BAJKE I JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE!!!

Kamenorezačka radnja

Granitne Stepenice, Podovi, Kuhinjske Ploče i još mnogo toga od vrhunskih materijala

Sve što radimo je u skladu sa najvišim standardima o kvalitetu - sve radimo od najkvalitetnijeg prirodnog kamena - granita.
Granit je veoma izdržljiv materijal i dostupan je u velikom broju boja, zato smo se za njega i odlučili.
Granit se sve više koristi za uređenje enterijara kuća i posebno poslovnog prostora. Od njega se sve češće rade podovi, granitne stepenice, kuhinjske ploče ili stolovi i još mnogo toga.
Njegova osnovna prednost je dugotrajnost, skoro da nema habanja, a održavanje ovih površina je definitivno najjednostavnije.

Zašto Granitne Stepenice, podovi i sl.?

Granitne Stepenice, podovi i sl. su najbolji, bez lažne skromnosti. Izgledaju vrlo elegantno i uredno, a mogućnost kombinovanja je neograničena u pogledu boja i dezena.

Cena

Naši Granitni Proizvodi su garantovano najjeftiniji.
Uverite se tako što ćete nas pozvati da uradimo besplatnu procenu.

Brzina

Granitne Stepenice se izrađene u kamenorezačkoj radnji Čarapani, biće odrađene u najkraćem mogućem roku i sa minimalnim troškovima.

Kvalitet

Mi radimo maksimalno kvalitetno bilo da se radi o enterijeru ili eksterijeru od granita, o čemu svedoče naše zadovoljne mušterije koje nam se rado vraćaju.​

SPOMENICI KOJI SU TRENUTNO NA AKCIJI

Trudimo se da za svakoga postoji nešto što će moći da priušti i na dostojan način obeleži mesto gde mu voljeni počivaju.