KAMENOREZAC "ČARAPANI" - O NAMA

O NAMA

Kamenorezac – Kamenorezačka radnja “Čarapani”, nudi pristupačne cene nadgrobnih spomenika kako bi omogućili porodicama da obezbede dostojanstven spomenik za svoje preminule drage osobe.

Naša radnja je osnovana 1989. godine i nalazi se u selu Kamenare, nadomak Kruševca.

Radnja i danas postoji i uspešno posluje zahvaljujući prenošenju zanata sa kolena na koleno.

Vrhunskim kvalitetom i tačnošću isporuke, kao i povoljnim cenama i uslovima plaćanja, mi smo među vodećim radnjama u Srbiji.

Vršimo izradu, montiranje, rekonstrukciju starih spomenika i grobnica i izradu slika, vaza i dopisivanje slova na nadgrobne spomenike.

Sa dugogodišnjim iskustvom, naš kamenorezac Vam može odgovoriti sva Vaša pitanja i ispuniti svaku Vašu želju. To je najmanje što Vaši najmiliji zaslužuju.

Pored izrade izrade spomenika, Kamenorezačka Radnja “Čarapani” i njeni kamenoresci mogu Vam ponuditi i izradu enterijera od mermera ili granita po veoma povoljnim cenama.

Kamenorezac dolazi na dogovor oko izrade spomenika na Vašu adresu, POTPUNO BESPLATNO.

MESTO GDE SU USPOMENE NAPRAVLJENE U KAMENU!!!

Kamenorezačka radnja

Vrhunski Materijali

Naši nadgrobni spomenici većinom su izrađeni od kvalitetnog prirodnog kamena - granita.
Trudimo se da ne koristimo beton za nadgrobne spomenike, jer se on tokom vremena cepa i propada. Takođe je vrlo teško urezati bilo šta na betonskom kamenu.
Granit je veoma izdržljiv materijal i dostupan je u velikom broju boja, zato smo se odlučili za njega.

Zašto naš Kamenorezac?

Naš Kamenorezac je najbolji, bez lažne skromnosti. Radi vrlo precizno i detaljno tako da nema potrebe za ispravkama i dodatnim cimanjem i gubljenjem vremena.

Cena

Naš Kamenorezac će se truditi da sve što odradi odradi što efikasnije, bez pravljenja dodatnih troškova jer jedino tako možemo biti konkurentni.

Brzina

Naš Kamenorezac će ispoštovati dogovoreni rok izrade spomenika, jer poštuje svoje, ali pre svega Vaše vreme i za njega je vreme novac.

Kvalitet

Mi radimo maksimalno kvalitetno jer iza nas stoje stotine odrađenih nadgrobnih spomenika i vrhunski materijali.