USLUGE KAMENORESCA

Kamenorezac iz Kamenorezačke Radnje "Čarapani", dolazi na dogovor oko izrade spomenika, izrade stepeništa, poda ili kuhinje od granita, na Vašu adresu, POTPUNO BESPLATNO.

Usluge

Kamenorezačke Radnje

Dizajniranje
Spomenika

Naša Kamenorezačka radnja Vam nudi dizajniranje nadgrobnih spomenika, tačnije njegov dizajn možete izababrati iz našeg postojećeg kataloga ili Vam možemo uraditi unikatan nadgrobni spomenik, po nekoj Vašoj viziji i želji.

Izrada Spomenika i
Postavljanje

Nadgrobne spomenike izrađujemo od vrhunskog materijala koji Vi sami birate. Može biti od Granita ili od Mermera. Sa završenom izradom, osoblje naše kamenorezačke radnje će nadgrobni spomenik dostaviti i montirati na dogovoreno mesto.

Izrada Slika i dodatnih Elemenata

Kamenorezačka radnja "Čarapani", pored izrade spomenika, nudi Vam i izradu fotografija za nadgrobne spomenike, izradu nekih dodatnih elemenata - kao što su vaze za cveće, elementi za paljenje sveća ili nešto slično.

Repariranje
Starih Spomenika

Pored toga što Vam možemo napraviti novi nadgrobni spomenik, u mogućnosti smo da Vam ponudimo i restauraciju i repariranje starih spomenika.

Uređenje Enterijera od
Granita i Mermera

Pored izrade Nadgrobnih Spomenika, Kamenorezačka Radnja Čarapani, može Vam ponuditi i izradu podova, kuhinja, stolova i sl. od granita ili mermera.

Ostale Usluge
Kamenoresca

Ukoliko imate još neki zahtev za nas, tu smo i, vrlo rado, ćero izaći u susret svakoj Vašoj želji ili potrebi. Potrebno je samo da nas kontaktirate.

SPOMENICI KOJI SU TRENUTNO NA AKCIJI

Trudimo se da za svakoga postoji nešto što će moći da priušti i na dostojan način obeleži mesto gde mu voljeni počivaju.